Een overheerlijk buffet is als een gouden lijst om uw feest. Verwen uw gasten met een heerlijk hapjesbuffet als aanvulling op uw feestarrangement. Uiteraard wordt de samenstelling en omvang hiervan, in nauwe samenspraak met onze kok, door uzelf bepaald. Wellicht wilt u, gezien het tijdstip van uw bezoek aan ons partycentrum, uw gasten toch liever een heus dinerbuffet aanbieden. Ook hiertoe bieden wij een uitgebreide menulijst zodat de gerechten geheel en al op uw persoonlijke wensen zijn afgestemd. Een rijk gevarieerd dessert-/ijsbuffet zorgt vervolgens voor een ongetwijfeld zeer gewaardeerde afsluiter.

Ons restaurant ‘De Leeuwenkooi’, op de bovenverdieping, biedt de unieke mogelijkheid tot het organiseren van een ‘indoor barbeque’. In een meest sfeervolle ruimte kan elke gast zijn/haar eigen vlees en/of visgerechten bereiden op de centraal geplaatste barbecue. Een prachtige culinaire activiteit waarbij goede gesprekken worden gecombineerd met zorgvuldige bereiding van uitsluitend hoogwaardige vlees- en visproducten. Daarnaast kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van een rijkelijk buffet.

Uniek is ons ‘tafelgrill-systeem’ met de revolutionaire ‘spider-pan’. Elke gast krijgt een sortering vlees en/of vis aangeboden welke zelf aan tafel kan worden bereid. Op de binnen handbereik staande tafelgrill kan vlees, vis en groente verantwoord worden gegrild. De overtollige vetten worden via een ingenieus systeem centraal afgevoerd. Door een speciaal hiertoe in ons restaurant aangebracht ventilatie- en afzuigsysteem zult u geen hinder ervaren van rook en/of baklucht. Ook bij de tafelgrill arrangementen wordt een uitgebreid buffet geboden waarvan onbeperkt gebruik kan worden gemaakt.

barbecue